Finansiere reisen

Lurer du på hvordan du skal finansiere reisen til Stavern? Det finnes mange måter å finansiere drømmeferien på, men noen finansieringsløsninger er selvfølgelig langt gunstigere enn andre. Derfor er det viktig å holde tungen rett i munnen på hvilke tilbud man skal takke ja til, og hvilke tilbud man bør holde seg unna.

Skulle du være så heldig å ha hele feriebudsjettet oppspart kan du selvfølgelig alltid bruke dine egne oppsparte midler. Skulle du derimot ha behov for å lånefinansiere drømmeturen kan et forbrukslån være en veldig god løsning. Det finnes det mange årsaker til.

Lavere renter

I motsetning til kredittkort er normalt rentene på et forbrukslån uten sikkerhet langt lavere. I tillegg til dette medfølger det også en forhåndsbestemt nedbetalingsplan på lånet som gir deg god oversikt over dine økonomiske forpliktelser i tiden som kommer i etterkant av drømmeferien. Derfor kan det være langt mer oversiktlig å forplikte seg til et lite forbrukslån. Et kredittkort vil gi deg en kredittramme du fritt kan bruke i mange år fremover. Det betyr at du kan fortsette å låne penger selv når ferien er nedbetalt. Med et forbrukslån vil de økonomiske forpliktelsene opphøre når lånet er nedbetalt.

For å finne det beste lånetilbudet kan du enkelt søke hos en lånemegler som vil finne flere forskjellige tilbud til deg, og sammenligne lånebetingelsene før du fatter en beslutning om hvilket lån du ønsker å ta. På den måten beholder du kontrollen over de månedlige kostnadene i tiden som kommer etter ferien.