Overnattingsmuligheter i Stavern

WassilioffSkal du tilbringe noen dager i vakre Stavern har du flere gode overnattingsmuligheter du kan benytte deg av. Bo i selve byen eller legg deg inn på et hotell i Larvik som ligger like utenfor. Husk at dersom du har tenkt deg på Stavernferstivalen er det lurt å booke seg inn på de nærmeste hotellene tidlig, da de har en tendens til å bli full ganske så rask.

Hotel Wassilioff

Hotel Wassilioff ligger i havnegaten i Stavern hvor du kan nyte en herlig utsikt over Skagerakk. Book deg inn på ett enkeltrom om du reiser aleine og vil ha en billigst mulig overnatting. Skal du slå på stortrommen med en romantisk overnatting med en utvalgt partner kan du oppgradere deg til ett dobbeltrom Superior med sjøutsikt.

Gratis Wi-fi finnes over hele hotellet, og om sommeren kan du boltre deg på den store solterrassen. Bar og restaurant er det også for sultne og tørste reisende. Tar du kontakt med personalet på forhånd og meddeler at du har med deg kjæledyr er det tillatt.

Brunvall Gård

Ønsker du å bo i noen mer landlige områder kan Brunvall Gård absolutt anbefales. Her finnes det flere ulike hytter du kan leie deg inn på. Alle er godt utstyrt med både kjøleskap og vannkoker. Enkelte har også ekstrautstyr som egen oppvaskmaskin, stekeovn og komfyr. I noen rom og hytter har du tilgang på et eget bad mens andre vil ha felles toalett og bad. Det er med andre ord helt opptil deg selv å velge hvor lukseriøst du ønsker å ha det. Tilgang til trådsløst nett finner du på alle rommene.

En egen kaffe finnes også på gården og det er flere fantastiske fot- og sykkelturer i umiddelbar nærhet.

Farris Bad

Larvik ligger like i nærheten til Stavern og byr på mange flotte overnattingssteder. Ett av de mer lukseriøse er Farris Bad. Det ligger idyllisk til rett ved en sandstrand og kan skimte med herlig havutsikt. Her kan man finne den virkelige indre freden på stedets spa-fasiliteter. Det inkluderer et eget basseng, tyrkisk bad, boblebad og sauna. Ønsker du en avslappende massasje eller en annen behandling kan du bestille det. Etter en økt i spa-avdelingen kan man gå ned til hotellets egen restaurant og bar for noe godt å spise og drikke. Hold deg ellers i aktivitet på treningssenteret som ligger på hotellet eller dra til golfbanen som kun ligger 3 km unna.

Alle rommene vil være moderne utstyrt med både flatskjerm-TV og møblement. Med den sentrumsnære beliggenheten er du bare noen få minutter unna massevis av spennende ting å gjøre og se.

Farris Bad er en del av Nordic Choice Hotels og har 176 ulike rom. Du kan velge mellom ordinære dobbeltrom eller du kan oppgradere til Superior og Deluxe. Ønsker du å ta med kjæledyret kan du det så lenge det blir meldt fra om på forhånd.